Nove tehnologije

View2* asortiman, inteligentna kamera

View2* asortiman, inteligentna kamera

Inteligentna kamera View2* asortimana
View2 Go i View2 Plus po prvi put predstavljaju koncept inteligentne kamere* na Wiko pametnim telefonima. Od čega se sastoji? Kamera na oba uređaja automatski prepoznaje i prilagođava se svim raspoloživim konfiguracijama (od Face Beauty do HDR), i poboljšava detekciju lica i tela uz pomoć opcija Live Portrait Blur i Artistic Blur, pružajući slobodu u kreativnosti.

Zadanja kamera od 12 MP (dupla kamera na View2 Plus) beleži oštre i precizne fotografije. Sony IMX486 senzor ti neće dozvoliti da izgubiš bilo koji detalj u svakom snimku.

Uz pomoć filtera u realnom vremenu možete eksperimentisati sa kreativnošću! Selfi, fotografije i video zapisi su obogaćeni novim elementima kao što su šeširi, sunčane naočare ili maskek, zahvaljujući Live AR filterima na View2 Go i View2 Plus.
*raspoloživo na View2 Plus i View2 Go modelima


VIEW2 GO / VIEW2 PLUS /

Drugi članci u ovom odeljku:

POLITIKA O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA Ova veb stranica koristi tehnički neophodne kolačiće u cilju unapređenja Vaših rezultata pretrage, kao i analitičke kolačiće (Google Analytics) koje mogu obrađivati treće strane za ne-tehničke svrhe. Pristupom i pretraživanjem ove veb stranice, Vi prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija, KLIKNITE OVDE.
OK