Najbolje baterije u Wiko pametnim telefonima

Najbolje baterije u Wiko pametnim telefonima

Ustaneš. Skineš svoj telefon sa punjača. 100%, sjajno. Izlaziš iz kuće, sedaš u auto, doručkuješ. Baterija na 20%. Šta koj!?
Ne, to nije ono što očekujemo od baterije. Želimo da naš pametni telefon traje ceo dan, tako da možemo deliti, ćaskati, razgovarati, surfovati itd, itd. Naravno, ovakva upotreba zahteva dug vek trajanja baterije.

To je ono na šta smo mislili kada smo dizajnirali novu kolekciju iz 2018. godine. Naš vodeći asortiman, koji je započeo sa View2 i View2 Pro, optimizovan je da traje ceo dan, ali smo želeli da preterujemo proširenjem potencijala na 4000 mAh u novim View2 Plus i View2 Go. Već tokom ovogodišnjeg Svetskog kongresa mobilnih uređaja (MWC) predstavili smo moćni uređaj kao što je Viev Max, sa svojom baterijom visokih performansi od 4000 mAh i nastavak u tom pravcu bio je neophodan za vodeći asortiman.

Kako poboljšati životni vek baterije

Ali nije sve u snazi: tu je i nekoliko malih trikova koje možete preduzeti da biste sačuvali vek svoje baterije.
Jedan od najefektivnijih trikova je smanjiti osvetljenost ekrana. Najposvećeniji korisnici mogu čak i da postave crnu pozadinu za početnu stranicu, kako bi uštedeli još više. Savet: podesite svoj pametni telefon da se automatski isključuje u najkraćem vremenskom intervalu. Ne bi trebalo dozvoliti da bude uključen ni trena nakon što ga stavite u džep.

Još jedna od karakteristika koja troši energiju i nije strogo neophodna za efikasan rad uređaja je vibracija. Naravno, isključivanjem više nećeš imati izgovor da ne čuješ poziv svog šefa, ali će ti uštedjeti puno energije. Čak je i “haptic feedback”, tj. male vibracije tokom taktilnih interakcija, moguće isključiti.

Takođe u smislu povezivanja možete uštedeti energiju tako što ćete isključiti Wi-Fi ili GPS kada vam nisu potrebni. Stalno traženje mreže je skupo za bateriju.

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku: