View3 Collection - Život nikad ne spava

06 | 19

Wiko vijesti

View3 Collection - Život nikad ne spava

U našem vodiču za nesnađene postoji novi lajtmotiv o tome kako se suočiti s izazovima života: život nikada ne spava! Spavanje nije baš naša omiljena aktivnost, jer znamo da ko manje spava, više živi. Zato se naš moto savršeno uklapa u ono što želimo biti: neumorni, uporni i neiscrpni, baš kao i 4000 mAh koji hrani našu kolekciju View3. Baš kao i mi, vrhunske performanse postaju dostupne svima.

3 je savršen broj, zbog čega su naša 3 uređaja savršena za predstavljanje vrhunskih kvaliteta naše nove kolekcije View3. Zaronimo u detalje.

View3 Pro - Uživajte u profesionalnom iskustvu


View3 Pro je opremljen prednjom kamerom od 16 MP i zadnjom kamerom s trostrukim AI napajanjem. Sony IMX486 senzor kamere od 12MP i 1,25µm piksela u paru s super široko-ugaonim senzorom od 13 mega piksela koji proširuje vaše vidno polje za oštre i detaljne 120° fotografije. 5 MP dubinske kamere omogućiće neverovatne bokeh efekte na vašim slikama.
Autonomija je XXL-Plus, jer svoj punjač možete ostaviti kod kuće: 4000 mAh baterija velikog kapaciteta kompatibilna sa tehnologijom brzog punjenja nudi vam 2 dana autonomije za jedno punjenje!

View3 - Trostruke šanse da napravite savršene fotografije


Takođe, trostruka kamera od View3 ne prihvata nikakve šale. Kao i njena starija sestra, trostruka kamera (12 MP + 13 MP + 2 MP) čini snimanje super široko-ugaonih fotki od 120°, pravom zabavom. Umetnik u vama probudiće se u potpunosti zahvaljujući dubinskoj kameri za savršeni Bokeh efekat.
Praktičnih 64 GB prostora za čuvanje podataka (proširivo do 256 GB) omogućava vam čuvanje sigurnosnih kopija svih omiljenih aplikacija i fajlova. Uživajte u glatkom i snažnom iskustvu zahvaljujući najnovijoj generaciji Octa-Core Helio P22 procesora koji radi na 2 GHz. 3 GB RAM-a povezano s procesorom najnovije generacije garantuje besprekorno iskustvo.

View3 Lite - Elegancija je ključ


Dostupan svima, otmen dizajn samo je jedan od vrhunaca View3 Lite. Njegov vrhunski efekt stakla dostupan je u tri moderne boje, Night Blue, Blush Gold i Arctic Bleen, i učiniće ga primamljivim za svačije za oči.
Takođe, ova verzija ima 4000 mAh bateriju za 2 dana intenzivnog korišćenja, dok će dvostruka kamera od 13 MP + 2 MP udvostručiti vašu zabavu pri snimanju sjajnih slika.

Nova kolekcija View3 zadovoljiće vaše potrebe za elegantnim dizajnom, ekstremnom autonomijom, savršenim snimcima i pouzdanim, fluidnim performansama.


Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku: