Osnažite svoj život dokazanom autonomijom

Osnažite svoj život dokazanom autonomijom

Pripremite se za maraton sa testiranom i sertifikovanom trajnom snagom ugrađenom u View5 i View5 Plus

XL baterija od 5000mAh za 1 nedelju napajanja uz samo 2 punjenja!

Budući da ste uvek u pokretu, a život nikad ne spava, treba vam snaga za napajanje tih dugih sati. WIKO nastavlja nadograđivati autonomiju baterija i 2020. godine sa novim View5 i View5 Plus.

Brend vrlo blisko sarađuje s SmartViserom, nezavisnom laboratorijom za ispitivanje proizvoda koji simulira stvarnu upotrebu potrošača u stvarnim mrežnim uslovima za ocenu performansi baterije na temelju prosečnog korisničkog profila. Koristeći svoj samostalni test automatizacije zaštitnog znaka pod nazivom viSer, SmartViser meri performanse trajanja baterije prevodeći mAh u jednostavan rezultat veka trajanja baterije. ViserMark testovi izvode se pri najstrožem protokolu u kontrolisanom okruženju kako bi se osiguralo ponavljanje i doslednost koje pokreće i automatizira viSer. Test automatizacije uključuje razne svakodnevne radnje korisnika: od poziva do društvenih mreže i perioda u stanju pripravnosti.

I View5 i View5 Plus su pobednici, postigavši najviše rezultate od svih uređaja koji su prošli kroz laboratoriju Smartviser, čak i ispred View4, prethodnog šampiona. Uređaji su skoro dosegli 4 dana upotrebe, a trebalo im je samo 5% više trajanja baterije da bi postigli sledeću prekretnicu. Značajno je da sama baterija od 5000 mAh ne garantuje trajnu energiju, kao što se vidi na rezultatima drugih uređaja koje je Smartviser testirao i koji su postigli samo oko 2,5 dana trajanja. To je rezultat kompromisa između performansi, specifikacija i trajanja baterije.

WIKO je uložio značajan napor da postavi izuzetno visoki prioritet u pogledu trajanja baterije, jer su i View5 i View5 Plus super efikasni u korišćenju kapaciteta baterije. Oba pametna telefona opremljena su energetski efikasnim MediaTekovim čipsetima i AI Battery Master-om koji rade u skladu s ogromnom baterijom od 5000 mAh za pametniji pristup optimalnom upravljanju baterijom.

Battery
Nazad

Drugi članci u ovom odeljku: