Power U20 - 1 punjenje. 4 dana upotrebe.

Power U20 - 1 punjenje. 4 dana upotrebe.


Zašto da se u svom životu, trudite zaustaviti i napuniti? Živite svoje dane punim plućima sa Power U20 i njegovom neprekidnom baterijom od 6000 mAh i AI napajanjem. Pružamo vam 4 dana napajanja u jednom punjenju, sertifikovano od strane Smartvisera. Idite još dalje, snagom koju pojačava AI Power za poboljšanu optimizaciju energije.
Prepustite se zadivljujućim vizuelnim prikazima na impresivnom, ali jednostavnom ekranu od 6,8”u HD + rezoluciji. Njegov moderan i otmeni V oblik u formatu 20,5: 9 idealan je za zabavu na širokom ekranu.
Sve je tu! Snimite detaljne fotografije pri slabom osvetljenju glavnim objektivom trostruke kamere od 13MP. Radeći zajedno sa sekundarnim sočivom od 2MP, stvara glatke zamućene efekte, dok AI sočivo automatski poboljšava hvatanje ambijentalnog svetla. Sve to sačuvajte sa velikom memorijom od 64 GB i dodatnom opcionalnom microSD karticom od 256 GB za čuvanje vaših omiljenih aplikacija. Savršen za uživanje u filmovima i igranje igara, MediaTek Helio G35 pruža optimizaciju performansi, poboljšanu efikasnost napajanja i pouzdane veze bez zaostajanja. Opremljen sa 2,3 GHz osmojezgrenim čipsetom i 3GB RAM-a, uživajte u brzim performansama i brzom vremenu odziva.

Otkrijte Power U20!

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku: