Dokazana snaga - Power U30 nudi 4 dana upotrebe u 1 punjenju

Dokazana snaga - Power U30 nudi 4 dana upotrebe u 1 punjenju

Provedite dane živeći u trenutku sa novim Power U30! Njegova izdržljiva baterija od 6000 mAh nudi 4 dana napajanja u jednom punjenju. To je dokazana snaga s velikom vrednošću! Sa ocenom DXOMARK autonomije od 98* drži prvo mesto na DXOMARK-ovoj najvažnijoj rang listi pametnih telefona. Povrh toga, pojačan je AI optimizacijom napajanja i brzim punjenjem, a ima i USB Type C za dodatnu fleksibilnost.
Uskočite u 6,8-inčni ekran u HD+ rezoluciji kojim se lako rukuje. Njegov elegantan V oblik u formatu 20,5: 9 maksimizuje vaše iskustvo širokog ekrana.
Dolazi u punom paketu! Snimite nezaboravne trenutke oštrim fotografijama sa glavnim objektivom trostruke kamere od 13MP. Sačuvajte i ponovo gledajte epske avanture sa 128 GB memorije, proširive sa 256 GB MicroSD karticom.
Stvoren za binge-watch i igru, MediaTek Helio G35 hiper engine procesor optimizuje performanse, upravljanje napajanjem i pouzdane, glatke veze. Opremljen sa 2,3 GHz osmojezgrenim čipsetom i 4 GB RAM-a, uživajte u moćnim optimizacijama performansi i snage. Sve ovo plus otisak prsta pruža vam trenutno uživanje.

Sad vas više ništa neće zaustaviti!
Otkrijte Power U30!

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku: