Tommy 3

Tommy 3

Upoznajte ultra pristupačan široki ekran formata 18:9! Njegova kompaktna građa i ekran od 5.45” čine uređaj pogodnim za džep i korišćenje jednom rukom. Uživajte u vrhunskoj udobnosti korišćenja i brzom radu sa NFC funkcijom, kao i 4G konekcijom i četvorojezgarnim procesorom. Super fotografije oslikavaju vaše avanture.

Veći ekran.
Kompaktna forma.

Veći ekran.
Kompaktna forma.

Moderan široki ekran formata 18:9 je sada ultra pristupačan. Sa više prostora na ekranu i kompaktnim telom, zamislite kakve sve mogućnosti pruža ekran od 5.45”. Twitter, Pinterest, e-mail… držite telefon u jednoj ruci, skrolujte prstom na gore ili na dole i dodirnite da otvorite sadržaj. Ovo je saputnik koji staje u džep i odlikuje ga udobno korišćenje jednom rukom.

Brz i fluidan

Brz i fluidan

Umorni ste od nošnje velikog novčanika? Tommy3 je najbolji saputnik koga možete da imate. Zahvaljujući NFC* funkciji, iskoristite pogodnosti jednostavnog plaćanja i putujte! Uživajte u izvanrednim mogućnostima strimovanja filmova, pretraživanja veba i mnogim drugim. Zabava dolazi sa punom brzinom u 4G. Sigurno uvek radite više stvari u isto vreme! Druženje na Facebook-u, ažuriranje bloga, komentarisanje fotografija na Instagram-u, mogući su sa brzinom koja vam je potrebna. Podrška u obliku četvorojezgarnog procesora od 1.3Ghz je savršena za besprekoran rad.

*Zavisi od verzije.

Super fotografije.
Specijalni efekti.

Super fotografije.
Specijalni efekti.

Kvalitetne fotografije koje će vam ulepšati dan su još svetlije sa zadnjom kamerom od 8MP i LED blicom. Spontane selfi fotografije će blistati na prednjoj kameri od 5MP, koja dolazi zajedno sa ekranskim blicom. Vaš trenutak zaslužuje da njemu posvetite vreme, a ne podešavanjima. HDR daje fotografije visokog kvaliteta svaki put kad slikate. Jednostavno čuvajte sve vaše sadržaje sa memorijom od 16GB.

Iskustvo
je najvažnije

Iskustvo je najvažnije

Intuicija na koju računate! Tommy3 poseduje Android™ Oreo™* Go edition kako biste uživali u optimizovanom iskustvu uz istovremenu uštedu memorije.

*Android predstavlja zaštitni znak kompanije Google LLC; Oreo predstavlja zaštitni znak grupe Mondelez International, Inc.

Dodir boje

Dodir boje

Dizajniran da se istakne, uređaj dolazi u 4 moderne boje sa metalnim završnim slojem. Izaberite onu koja odgovara vašem stilu između antracit, zlatne, plavo-zelene i trešnja crvene.