Sunny 3 Logo

Sunny 3

Sunny 3

Uređaj koji je omiljen među kupcima od 2016. godine je sada osvežen! Otkrijte super pristupačan uređaj koji morate da imate za osnovne funkcije! Poseduje ekran od 5", veoma prijatan za gledanje, uklopljen u kompaktno telo. Uživajte u jednostavnijem i intuitivnom interfejsu, kao i najnovijem Android™ Oreo™ Go edition*. Raznobojni dizajn odgovara svakom stilu!

Tech Sheet of Sunny 3 Tech Sheet of Sunny 3
Sunny 3 Anthracite large display on a table

Pristupačan,
kompaktan
i praktičan

Pristupačan, kompaktan i praktičan

Uživajte u veoma prijatnom vizuelnom doživljaju sa velikim ekranom od 5”, idealnim za korišćenje jednom rukom. Fokus je na visokoj j pristupačnosti i jednostavnom korišćenju! Kada držite uređaj u ruci, shvatite koliko je on zapravo kompaktan, pa je kucanje teksta i prevlačenje prstom preko ekrana potpuno prirodno i jednostavno.

Sunny 3 gold large display in the hand

Osnovne funkcije su super jednostavne za korišćenje!

Osnovne funkcije su super jednostavne za korišćenje!

Brzina! Pregledajte komentare pre nego što kupite tu modernu jaknu. Brzo pretražite internet u sekundi! Svakodnevni rad sa više aplikacija, kao što su pozivi, poruke i pretraživanje interneta, sada je super lako uz jednostavniju navigaciju. Ugrađeni četvorojezgarni procesor osigurava stabilno i pouzdano iskustvo. Steknite dovoljno prostora za skladištenje sa 8GB ROM memorije, koja može da se proširi pomoću MicroSD kartice od 64GB. Imaćete dovoljno energije za ceo dan uz bateriju od 2000 mAh.

Sunny 3 cherry large display whith Logo Android™ Oreo™

Jednostavno
i intuitivno
iskustvo

Jednostavno i intuitivno iskustvo

Konačno je stigla prijateljska interakcija koju ste čekali! Dolazi sa najnovijom verzijom Google Android™ Oreo™ Go edition*. Dobijate bolji učinak sa optimizovanim aplikacijama, dva puta više memorije i jednostavnom kontrolom podataka. Povrh toga, imate i pristup najnovijim bezbednosnim ažuriranjima!

*Android predstavlja zaštitni znak kompanije Google LLC; Oreo predstavlja zaštitni znak grupe Mondelez International, Inc.

Sunny 3 black taking a girl in photo

Zabeležite
svoje uspomene!

Zabeležite svoje uspomene!

Slikajte kao pravi fotograf! Svetle fotografije će vam ulepšati dan sa zadnjom kamerom od 5MP i LED blicem sa zadnje strane. Kada vas ponese raspoloženje, uslikajte brz selfi na prednjoj kameri od 2MP.

Back of Sunny 3 Anthracite, Gold, Bleen, Silver, Cherry Red

Raznobojan
dizajn

Raznobojan dizajn

Udobnost sa stilom! Sunny3 vam omogućava da izrazite svoj stil pomoću 5 upečatljivih boja: Antracit, zlatna, srebrna, plavo-zelena i trešnja crvena. Izaberite između 3 mat i 2 sjajne završnice.

Personalizovani
dodaci

Smart folio display

Futrola koja menja pravila igre

Fleksibilan materijal i providna zadnja strana. Vazdušna cevčica za optimalnu apsorpciju udarca.

Protective case display

Providna zaštitna futrola

Maska koja apsorbuje udarce i zaštita za ekran.

Tempered glass display

Kaljeno staklo otporno na udarce

Zaobljene ivice i očuvani osećaj glatkoće na dodir.